Uppdatering kring nedstängning av vissa aktiviteter

– Lågt besöksantal

Vi skrev i en tidigare uppdatering här på hemsidan att vår nöjespark Fame World har haft vissa ekonomiska svårigheter på grund av ett lägre antal besökare än vad vi ursprungligen hade hoppats på. Vi är nu ledsna att meddela att det låga besöksantalet inte har förändrats med någon markant ökning, trots vissa prissänkningar som vi har genomfört, och att vi därför är tvungna att stänga några av våra aktiviteter. Vi beklagar givetvis detta, men påminner samtidigt om att resterande attraktioner kommer fortsätta vara öppna och hållas i drift som vanligt. Nedan följer en lista av de aktiviteter som inte längre kommer vara tillgängliga på Fame World, samt motiveringar till varför just dessa aktiviteter tas bort från vår repertoar.

Spabehandingarna vid Robin Beach. Efterfrågan och besöksantalet på vårt spa har helt enkelt varit för glest för vad vi skulle behöva för att kunna hålla det i drift rent ekonomiskt. Som vi har förstått anser många besökare att andra spaanläggningar i deras närhet är förstahandsval om de ska få en spabehandling.

Tivoliland. Tyvärr måste även vårt tivoli stänga ned. Detta på grund av att det under sommaren har varit en av de minst besökta attraktionerna på området.

Onlinespel-rummet. Vårt onlinespel-rum för vuxna måste dessvärre stänga, detta då besöksantalet varit lågt. Anledningen till detta är att det visat sig vara betydligt bekvämare och enklare att besöka sina favoriter bland nätcasinon- och spelbetting-sajter från komforten i sitt eget hem. Dessa sidor går givetvis fortfarande att besöka hemifrån, även efter att vår attraktion har stängt.

Uppdatering kring nedstängning av vissa aktiviteter

Uppdatering kring nedstängning av vissa aktiviteter

Vi beklagar återigen att ovanstående aktiviteter måste stänga ned, och hoppas att ni har förståelse för detta. Vi välkomnar er dock fortfarande att besöka de resterande aktiviteterna i vår upplevelsepark, som fortsätter med samma högkvalitativa upplevelser!