Nyheter, prissänkningar och erbjudanden!

– Rabatt på spabehandling

En dryg månad efter att vår nöjespark Fame World har öppnat har det skrivits en del om oss i pressen, vilket vi känner att vi behöver bemöta och besvara här på vår hemsida. Som många av er säkert redan har läst har vår nöjespark ekonomiska problem, vilket vi inte längre kan förneka. Vi har inte haft lika många besökande som vi först hade räknat med att ha och detta påverkar givetvis våra intäkter och vår ekonomiska situation. Men vi håller modet uppe och parken igång! Vi håller fast vid våra sänkta priser på aktiviteterna inne på området och sänker nu entréavgiften ytterligare. Det kostar nu 30 kronor per person att besöka vår upplevelsepark, och vi hoppas på att denna prisvärda avgift kan locka fler av er att besöka oss!

Alla våra aktiviteter är fortfarande i drift, och vi garanterar fortfarande samma höga kvalitet på attraktionerna, fortsatt till nedsatt pris. Luftkudde-landet är nu också gratis att leka i – en rolig underhållning för hela familjen! Vi har nu också en särskild rabatt på spabehandlingarna som vi erbjuder i Robin Beach. Ta med din käresta och njut av total avkoppling i en par-massage, eller varför inte testa vårt paket med ansiktsmassage och ansiktsmask? Rabatten är tillgänglig två veckor framåt och ges vid betalningen i dörren till spat. Vi vill också påminna om vårt onlinespel-rum, där du med gratis internetuppkoppling kan uppleva samma favoritspel som du har tillgång till hemifrån på alla populära onlinecasino- och sportbetting-sajter! Du kan här dela spelglädjen med andra likasinnade!

Kom och besök oss redan i veckan för att ta del av våra fina erbjudanden och roliga upplevelser! Vi erbjuder högkvalitativa och billiga attraktioner för alla åldrar och smaker.

Välkommen in för en upplevelsefylld och rolig dag!

Nyheter, prissänkningar och erbjudanden!

Nyheter, prissänkningar och erbjudanden!