Sänkta priser på samtliga aktiviteter!

– Billigt familjenöje!

Vi fortsätter att sänka priserna här på vår nöjespark Fame World! Vi har nu sänkt entréavgiften till 40 kronor per person (till skillnad från vårt tidigare pris; 50 kronor per person) och har även sänkt priset på samtliga aktiviteter inne på området! Hur stor prissänkning det är på varje aktivitet skiljer något, men alla våra attraktioner är nu billigare än vad de har varit tidigare under sommaren! Så varför inte passa på att ta med familjen för roliga upplevelser ni sent kommer att glömma! Vi har något för alla åldrar, och våra spännande aktiviteter kommer med största säkerhet bidra med många skratt och mycket glädje! Vem har inte drömt om att få testa på att vara med i sitt favorit-teveprogram? Nu kan du få uppleva det – för nedsatt pris! Spela in en egen skiva i Fame Factory, eller utmana hjärncellerna i de Fångarna på Fortet-inspirerade labyrinterna i Boda Borg! Eller varför inte tävla och se vem som har vad som krävs för att bli nästa Gladiator? Du kan också leka i världen hos din favoritkaraktär Dr Mugg på Dr Muggs Dassland! Allting är nu ännu billigare och ännu roligare!

Inte nog med att alla aktiviteter har sänkt pris, du kan nu också gå in gratis till vårt online spelrum! Vi bjuder nu alltså på internetuppkopplingen när du spelar på dina favorit-spelsidor online! Du kan även köpa god mat och fika samtidigt som du spelar på dina onlinebetting- och nätcasino-sajter.

Alla våra aktiviteter finns alltså kvar, med samma spänningsfyllda och glädjegivande innehåll, bara för lägre priser! Besök oss nu i veckan för roligt umgänge med kompisar eller kvalitetstid med familjen. Vi har något att erbjuda oavsett vad du känner dig sugen på – allt från avslappnande avkoppling till spänningsfylld action.

Välkomna!

Sänkta priser på samtliga aktiviteter!

Sänkta priser på samtliga aktiviteter!